Relația de cuplu

Suntem un cuplu atipic și ”netradițional”. Și asta se vede zilnic în modul în care interacționăm, s-a văzut în modul în care ne-am organizat și gestionat nunta și cu siguranță se vede în discuțiile pe care le avem fără să ne vorbim (știi senzația aia pe care o ai în ceafă când faci o prostie și ”simți” că celălalt știe că ai făcut ceva? G o știe sigur). 

Nu suntem cu siguranță un cuplu model și învățăm constant cum să trecem peste provocările pe care le întâmpinăm, însă știm și avem încredere că o să ne găsim calea unul spre celălalt întotdeauna. 

Ce ne dorim este să împărtășim cu tine din peripețiile noastre din cuplu și poate, cine știe, găsești răspunsuri sau inspirație pentru provocările tale.

Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...

Despre noi

Suntem doi nebuni. Doi nebuni frumoși, plini de energie, de idei minunate, de dorința de a face câte un pic de bine în fiecare zi.

Ce ne definește însă, credem noi, e faptul că ne-am păstrat identitatea și ”independența”, și am căutat să avem echilibru în ceea ce facem împreună și activitățile făcute separat ....

 

Read More

 

#SuperGplusVrăji

Abonează-te, să fii la curent cu ultimele postări!