Despre noi

Suntem doi nebuni. Doi nebuni frumoși, plini de energie, de idei minunate, de dorința de a face câte un pic de bine în fiecare zi.

Ce ne definește însă, credem noi, e faptul că ne-am păstrat identitatea și ”independența”, și am căutat să avem echilibru între ceea ce facem împreună și activitățile și proiectele în care ne implicăm separat, provocându-ne totuși constant.

Avem o viață destul de plină. Ne împărțim timpul și energia între muncă, relația de cuplu, voluntariat, familie, prieteni, călătorii și tot felul de activități pentru dezvoltarea noastră personală. Lui G îi plac gadget-urile, tot ce ține de tehnologie și industria video, iar lui Vrăji îi plac ieșirile pe munte și cititul. 

Google Calendar e unul din prietenii de nădejde, fără de care am fi ”puțin” pierduți. Mergem de multe ori pe principiul că ”dacă nu e în calendar nu se întâmplă”. Mulțumim astfel oamenilor faini din jurul nostru care ne-au acceptat și ne iubesc așa nebuni și agitați cum suntem.

Suntem minunați separat, iar împreună.... cucerim lumea!

Despre noi

Suntem doi nebuni. Doi nebuni frumoși, plini de energie, de idei minunate, de dorința de a face câte un pic de bine în fiecare zi.

Ce ne definește însă, credem noi, e faptul că ne-am păstrat identitatea și ”independența”, și am căutat să avem echilibru în ceea ce facem împreună și activitățile făcute separat ....

 

Read More

 

#SuperGplusVrăji

Abonează-te, să fii la curent cu ultimele postări!